Ebba - Melodifestivalen - Style AcademyStyle Academy

Ebba – Melodifestivalen

Ebba tidigare elev på Style Academy assisterar på Melodifestivalen.

Ebba utbildade sig på Style Academy hösten 2020, vi förmedlade en kontakt till Ebba så hon fick möjligheten att assistera stylisten Angelina Jolin på Melodifestivalen. Angelina ansvarar för stylingen till flera av programledarna och Ebba här kommer liten hälsing från Ebba.


För mig är det här en dröm att få assistera en stylist i en så stor TV produktion som Melodifestivalen. Det är en lång process som startar långt innan första deltävlingen sänds. Att få vara med hela vägen i stylingen, från start till slutresultat har varit otroligt givande och det bästa sättet att lära sig hur man arbetar i praktiken som stylist, om du frågar mig. Förutom alla fantastiska kläder som jag fått vara kreativ med, så är det inspirerande att träffa alla talangfulla och inspirerande människor. 

I höstas innan allt detta startade studerade jag på Style Academy. Ett av mina bättre beslut! 
Om du som jag älskar mode och vara kreativ, så kan jag varmt rekommendera Style Academy. 
Sedan tidigare har jag även läst en distansutbildning inom mode på en skola i London. Allt var jättebra men jag sakande den praktiska delen och träffa andra människor med samma intresse! 
Style Academy gav mig en perfekt blandning av teoretiska och praktiska övningar. Även om jag pluggat mode innan så var det här jag fick värdefulla tips som ökade min kompetens och det var här jag knöt kontakter. Efter kursen har jag fått chans till både praktik och jobb!

Om du som jag älskar mode, oavsett tidigare erfarenhet, så kan jag lova dig att Style Academy kommer ge dig både nya kunskaper och möjligheter! 

Lycka till ?,
Ebba

Don't miss out!

Håll dig uppdaterad om våra kurser och få nyheter om oss och modevärlden genom att följa vårat nyhetsbrev!