Gertrud - influencer - Style AcademyStyle Academy

Gertrud – influencer

I januari 2020 så anordnade vi på Style Academy en frukost med vår kursdeltagare Gertrude Tornvall. Under eventet så bjöds den på härligt fräsch frukost från Colorfield och vår huvudföreläsare och grundare Lisa Rogalin pratade om grundstilar och hur man bäst kan utrycka sig med hjälp av sin stil. Även vår tidigare deltagare Lucas Feola var på plats och fick en liten uppfräschning av de tidigare kunskaperna som han lärt sig under Style Academy.

Vi pratade även om kroppsformer och vad man kan tänka på när man klär olika former. En av Lisas viktigaste budskap är: Plagget ska passa dig, du ska inte passa in i plagget. Lisas engagemang för kroppsformer har funnits länge och en av de viktigaste punkterna att tänka på som stylist eller personal shopper är att identifiera om din kund har rak eller rund höft. När man väl har identifierat detta så kan man anpassa sina klädval efter kundens stil och färg och på så sätt hitta de bästa kombinationerna för att lyfta kundens personlighet med hjälp av kläder.

Vi gjorde en kort analys av deltagarna och deras grundstilar samt så fick de som ville genomgå en snabb kroppsmätning för att se balansen i sin kropp och vad man kan tänka på för att på bästa sätt kunna framhäva sin form.

Don't miss out!

Håll dig uppdaterad om våra kurser och få nyheter om oss och modevärlden genom att följa vårat nyhetsbrev!