11 Inspirerande Modekonton att följa på Instagram! - Style AcademyStyle Academy

11 Inspirerande Modekonton att följa på Instagram!

Ryska modeikoner, trendkänsliga stylister och in real Life Emily In Paris. Vi på StyleAcademy älskar att inspireras av coola modeprofiler, därför vill vi till alla fashionistas som letar efter lite ny inspiration tipsa om 11 konton som vi följer slavsikt. 

Claire Rose Cliteur

Bilder: https://www.instagram.com/clairerose/

Först ut har vi stilsäkra Claire Rose som pendlar mellan New York och Barcelona. Hon inspirerar sin publik med sin minimalistiska stil! Dagligen publicerar hon to-die-for outfits & locations vi definitivt vill besöka. 

Tsutsumi Hoang

Bilder: https://www.instagram.com/xoxotsumi/

Tsutsumi är en stor inspiration när det kommer till att klä sig elegant och fräscht. Hennes looks går att kopiera rakt av och funkar till de flesta tillfällen. Hennes outfits består oftast av vita blusar, guldsmycken och pärlor. Vi älskar hennes eleganta stil!

Gergana Ivanova

Bilder: https://www.instagram.com/fashionismyfortee/

Gergana bemästrar den minimalistiska stilen. Hon är en mästare på att göra svartvita looks levande och intressanta. Tjejen strosar igenom Manhattans gator i Valentino och to go kaffe.

Leonie Hanne

Bilder: https://www.instagram.com/leoniehanne/

Leonie Hanne är tjejen med träffsäker och färgstark klädstil. På hennes Instagram får vi följa hennes moderesa fullt av Chanel väskor, färgglada blazers och lyxkaffe. 

Felicia W

Bilder: https://www.instagram.com/wefelicia/

Mamman Felicia är garanterat värd din follow. När hon var gravid trippade hon runt i house of cb klänningar och klackar. Hennes flöde är som en europeisk dröm, soliga miljöer, pasteller och frukter. En garanterad inspiration till sommarens outfits!

Olivia Faeh

Bilder: https://www.instagram.com/oliviafaeh/

Olivias Instagramflöde tar med oss på en händelserik moderesa jorden runt. En Schweizbaserad tjej som både bloggar och Instagrammar. Är välkänd för sina Streetstyle bilder, och vi kan inte inte älska dem.

Pernille Teisbaek

Bilder: https://www.instagram.com/pernilleteisbaek/

Tror ingen missat den modemedvetna stylisten Pernille Teisbaek. Hon förgyller sina 1 miljons följare med mode, resor och en inblick i hennes liv som creative Director och stylist.

Marie Chervotkina

Bilder: https://www.instagram.com/mariecher/

Den Ryska modeikonen Marie Chervotkina lever ett liv som många av oss drömmer om. Dagligen publicerar hon bilder på sig själv i lyxhus på Bali eller iklädd dyra designermärken. Hon ser oansträngt cool ut när hon svassar igenom St Petersburg i Louis Vuitton och Stella McCartney.

Mimi A. R

Bilder:https://www.instagram.com/mimiarr/

Stilsäkra Mimi vill ni inte missa, hon tar med oss på en parisisk dröm fyllt av vackra platser och stilrena klackar. En solklar follow för inspirerande stylings (och fantastiskt hår).

AnaInParis

Bilder: https://www.instagram.com/anainparis/

Verklighetens Emily In Paris. Anastasia låter oss följa hennes liv som Parisbo med sin träffsäkra klädstil. Precis som Emily Cooper får vi följa mycket i Anas liv, allt ifrån Paris Fashion Week till promenader runt Seine och det glittrande Eiffeltornet. 

What Goes Around Comes Around

Bilder: https://www.instagram.com/whatgoesaroundnyc/

Sist ut är What Goes Around Comes Around, en mycket känd vintagebutik i New York. Vad kan vi säga förutom att – Kan vi inte flyga till New York, så får vi drömma oss bort digitalt.

Vill du lära dig mer om modeikoner genom tiderna? Vi på Style Academy utbildar inom ämnen som modehistoria och modeikoner. Läs mer eller ansök idag!

Varmt välkommen till Style Academy

Don't miss out!

Håll dig uppdaterad om våra kurser och få nyheter om oss och modevärlden genom att följa vårat nyhetsbrev!