First Looks Of Emily In Paris - Style AcademyStyle Academy

First Looks Of Emily In Paris

Bonjour, 

Emily har återvänt för säsong 2 av Emily In Paris och inspelningen är i full gång. Förra veckan sågs Collins med en sensationell uppsättning av kläder i den underbara Villefranche-sur-mer på Franska Rivieran. 

Under första säsongen fick vi följa Emily genom galna kärlekstrianglar till arbetsglidningar och en garderob av färgblockering. Medan Paris som stad i sig räcker för att bli kär, och den parisiska luften får en att smälta, så är vi här för att diskutera denna säsongens uppsättning av kläder. 

Prickigt, Blommigt och Leopard mönster

Bild: Emily In Paris

Här ser vi Emily i hennes mest trycka look hittills. Collins bär en rynkad miniklänning ifrån Dolce & Gabbana. Tillbehör inkluderar en lika tryckt väska och matchande hatt.

Dolce Gabbana Ruched Patchwork Silk-Blend Crepe De Chine Mini Dress /  Christian LouboutinThe Caracaba Mini Tote bag

Modetrion gör Frankrike

Bild: Emily In Paris

Ingen gör St Tropez bättre än modetrion Ashley, Camille och Emily.

Maison Michael Wide Straw Hat from FW21 Collection: Inte längre tillgänglig / Miu Miu Logo Sunglasses / Carel Paris The Scoubidou Bag: Finns I andra färger / Patou Wicker Basket Bag / Maison Valentino Cat-eye Acetate Frame / MSGM Taffeta Ruffled Crop Top / MSGM Fringed-edge tweed shorts

_

Lavender

Bild: Emily In Paris

4 Maj sågs Lily Collins komma strosandes ner för rivierans gator i en underbar siluett klänning i lavender. Som hon matchade med en färgbrytande väska och ett par disco poppande klackar.

Magali Pascal Botanic Dress

Vintage Hermes

Bild: Emily In Paris

Collins sågs tillsammans med sin motspelare Lucas Bravo (Gabriel), klädd i en neonorange spetsklänning, som naturligtvis är Self Portrait. Lily matchar sin, med ett par vita Hermes-sandaler och en överdimensionerad hästtrycks-bomberjacka från 80-talet.

Hermes 1980s Vintage Reversible Silk ’Reprise’ Bomber Jacket: Inte längre tillgänglig / Self Portrait Orange Azaelea Mini Dress / Hermes White Oran Sandals / Longchamp Le Pliage Filet Top Handle Bag in bright yellow (den nya färgen kommer i en uppkommande kollektion).

Vill du lära dig mer om färgblockering? Vi på Style Academy utbildar inom ämnen som färger och styling. Läs mer eller ansök idag! 

Varmt välkommen till Style Academy

Don't miss out!

Håll dig uppdaterad om våra kurser och få nyheter om oss och modevärlden genom att följa vårat nyhetsbrev!