Nu lanserar vi Style Academy del 2 - Style AcademyStyle Academy

Nu lanserar vi Style Academy del 2

Kursstart: 8e november 2021

Efter många års arbete med vår grundkurs på Style Academy är vi nu redo att lansera det vi jobbat på under lång tid – Style Academy, del 2. För dig som signar upp dig innan den 12e oktober så finns ett erbjudande att ta del av här nedan.

Lisa Rogalin har tillsammans med spännande gästföreläsare kurerat kursen Style Academy 2 för dig som vill fördjupa dina kunskaper som stylist. Våra föreläsare är ständigt aktuella och förankrade i branschen och delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter för att du ska få ut det mesta av utbildningen.

Det känns så härligt att äntligen kunna lansera en fortsättningskurs på Style Academy för både våra gamla elever men även för nya som vill fördjupa sig inom branschen. Jag är superexalterad att få presentera alla nya ämnen och föreläsare för denna kurs!

Lisa Rogalin, Grundare och Huvudföreläsare

I Style Academy del 2 kommer vi bland annat att gå igenom:

– Modebranschen

– Styling – fördjupning

– Trendanalys

– Fotografering – stilleben och modell

– Presslån

– Modevisning

– Tv styling

Ansökningsprocessen för den nya kursen ser lite annorlunda ut. Alla våra tidigare elever är välkomna, men även du som gått tex stylingprogrammet på gymnasiet, eller har liknande tidigare utbildning eller erfarenhet. Kontakta oss gärna om du har frågor om kursen eller ansökningsprocessen: info@rosenrummet.se

Du som signar upp dig för kursen erbjuds nu också en exklusiv rabatt – om du ansöker och tackar ja till din plats innan den 12e oktober betalar du 41 000kr, ordinarie pris 45 000kr.

Don't miss out!

Håll dig uppdaterad om våra kurser och få nyheter om oss och modevärlden genom att följa vårat nyhetsbrev!