Who styled it? Vogue Scandinavia Issue 003 - Style AcademyStyle Academy

Who styled it? Vogue Scandinavia Issue 003

Vogue Scandinavia har varit centre of attention ett tag nu och kraven på kvalité och nytänkande innehåll är höga – Det är ju faktiskt Vogue! Det senaste släppet är Issue 003 som gavs ut under december. Vi vill veta: Who styled it?

Malaika Holmén, modellen på Vogue omslaget, är helt klädd i Louis Vuitton. Med gröna logobyxor sitter Holmén i svenska naturen (som ju borde vara väldigt kallt så här års). Huvudämnet för denna upplaga är mångfalld, inklusivitet, flytande könsidentitet och den nya generationen. Detta framgår av Holméns oversized herrkavaj och skjorta- ja, allt hon har på sig är ”för herrar”. 

Stylisten bakom omslaget är Tereza Ortiz som även är Fashion Editor på Vogue Scandinavia. Hon har jobbat som Fashion Editor sedan 2013 och som Stylist sedan 2014. Med bas i både Stockholm och London har hon redan bockat av jobb för H&M, Calvin Klein, Rodebjer och Farfetch. Inte nog med dessa namn så har hon styleat flertal omslag för stora internationella tidningar som Bon Magazine, V Magazine och Numero Berlin.

För mer information:

terezaortiz.com

Klicka här för att läsa om en tidigare elev på Style Academy, Emma Glittmark’s, resa efter utbildningen.

Don't miss out!

Håll dig uppdaterad om våra kurser och få nyheter om oss och modevärlden genom att följa vårat nyhetsbrev!