Det här bar Bella Hadid under en vecka - Style AcademyStyle Academy

Det här bar Bella Hadid under en vecka

Supermodellen Bella Hadid har alltid fångat uppmärksamhet, både framför och bakom kameran. Med sina bländande outfits får vi alltid se de hetaste trenderna och nya ’up and coming’ designers. Tjejen med hela världens ögon på sig, här kollar vi igenom hennes klädsel de senaste veckorna.

Bring back the ’70s

För några dagar sedan fyllde Bellas barndomsvän år vilket vi fick ta del av på hennes instagram. Varje gång toppmodell kretsen har fest, vet vi att det bjuds på extraordinära outfits som skapar kaos på internet.

Supermodellen gjorde entré med sin chokladbruna klänningen med öppen rygg tillsammans med vita square boots och en vintage Prada med leopardmönster.

And now, the ’80s?

Klädd i en Emporio Armani sammetsjacka och mörkt ögonsmink gör hon reklam för sitt egna dryckesmärke Kin Euphorics. Konceptet är en alkoholfri och lugnande dryck som kan vara motsvarighet till alkohol. Bellas ögon öppnades upp för drycken i och med hennes stressfylld liv.

“I had to be at work at 7 a.m. and somehow go out the night before. It wasn’t sustainable.”

säger Bella Hadid om sin tidigare livsstil

Coffee run..

Liten topp tillsammans med lågmidjade byxor är en vanlig kombination vi ser på Hadid. Över har hon en tunn trenchcoat och svarta kängor.

Färgbomb

Handgjort och grovstickat ser vi överallt just nu och givetvis har Bella hakat på trenden. Mitt i vintern klär hon sig i stark gul och pastell för att ljusa upp vardagen. Till det bär hon flertal smycken, bland annat de som sitter fasthakade i mössan.

Ready to go!

Såklart kan även en Hadid klä sig mer vardagligt. Här ser vi henne med Hailey Bieber påväg hem från gymmet. De smala solglasögonen är något vi sett mycket av från modelleliten.

För mer information:

@bellahadid

Klicka här för att läsa om vem som stylat Vogue Scandinavia’s senaste omslag!

Don't miss out!

Håll dig uppdaterad om våra kurser och få nyheter om oss och modevärlden genom att följa vårat nyhetsbrev!