Sarah - Stylistassistent - Style AcademyStyle Academy

Sarah – Stylistassistent

Vår Personal Styling utbildning är den perfekta starten på din karriär inom mode, oavsett vilken väg du väljer att rikta in dig på när du är färdig! Vår tidigare student, Sarah svarar på några frågor om hur hennes karriär tagit fart efter utbildningen på The Style Academy.

Namn: Sarah N
Kurs: Fashion Styling Hösttermin 2022
Karriär innan kursen: Butikschef


Vilket är ditt roligaste jobb du har gjort/fått efter kursen?
Så mycket roligt! Och mycket olika jobb.
Jag har dels jobbat med New York Fashion Week nu vilket har varit väldigt roligt. Men reklamjobben jag har gjort har också varit superkul. Det är ett väldigt varierande jobb sa det är svårt att säga en grej som är roligast!


Vad jobbar du med just nu?
Just nu jobbar jag på Arkivet som klädvärderare men frilansar även som stylist och stylistassistent.


Vad var den mest lärorika delen av kursen?
Mycket var lärorikt, men det jag lärde mig mest av och det som var roligast var när vi gjorde vårat slutprojekt och fick styla själva. Jag lärde mig även mycket av att lyssna på de olika föreläsarna!

Sarahs styling på slutprovet

Hur kommer det sig att du sökte till vår kurs?
Jag ville få mer kunskap och fler kontakter för att börja jobba som stylist i Stockholm då jag är från Göteborg!

Behind the scenes på Sarahs styling

Läs mer om våra tidigare elever här!

Don't miss out!

Håll dig uppdaterad om våra kurser och få nyheter om oss och modevärlden genom att följa vårat nyhetsbrev!