Om oss - Style AcademyStyle Academy

Om oss

Rosenrummet The Style Academy

Rosenrummet by Invited AB startades 2010 på Nordiska Kompaniet i Stockholm av Lisa Rogalin. Idag har företaget flera verksamhetsområden bland annat som konsult och koncept-byrå, driver NK Personal Shopping och Rosenrummet, The Style Academy och The Retail Academy.

På Rosenrummet finns ett handplockat team av flera stylister med lång erfarenhet och kunskap. Stylisterna hjälper och guidar kunder till att hitta just sin personliga stil och att framhäva sina bästa sidor. Tillsammans med kund tar vi fram en välkoordinerad, hållbar, och personlig garderob som fungerar vid alla tillfällen. Vårt mål är att skapa en långsiktigt användbar garderob som är lätt att matcha, lära kund att undvika onödiga felköp samt att skapa en långvarig relation med våra kunder.

Utöver konceptutveckling och utbildning inom Personal Shopping och service erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och kurser, föreläsningar både för företag och privatpersoner. Kontakta oss för mer information eller för att skräddarsy ett upplägg som passar er.

Följ oss på sociala medier för att få mer uppdateringar om vad vi gör!
Instagram
Facebook
Tiktok

Don't miss out!

Håll dig uppdaterad om våra kurser och få nyheter om oss och modevärlden genom att följa vårat nyhetsbrev!