Samarbetspartners - Style AcademyStyle Academy

Samarbetspartners

Damernas Värld

Under 2018 anordnade Rosenrummet Style Academy en kurs med Damernas Värld i personlig stil. Workshopen anordnades under en helg i Stockholm och deltagarna fick möjlighet att utveckla sin känsla för sin personliga stil samt hur man bäst själv planerar sin garderob. Kursen innehöll även information om klädvård och hur man ökar livslängden på sina plagg.

Betyg från kursen: 4,9/5


SvD Accent

Vi har tagit fram specialanpassade utbildningar för SvD Accent under flera års tid för att utbilda privatpersoner inom Personlig Stil, Garderobsrensning och Garderobsplanering, och Inredning. Kursen innehöll även information om klädvård och hur man ökar livslängden på sina plagg.

Betyg från kursen

  • 9,1/10 Hur nöjd var du med kursinnehållet
  • 9,5/10 Hur nöjd vad du med föreläsaren Lisa Rogalin
  • 100% Ansåg att kursen motsvarade deras förväntningar

KappAhl

Under 2019 utförde vi på uppdrag av KappAhl Sverige, en större process med konceptutveckling och skräddarsydd utbildning för anställda på KappAhls butiker i Sverige. Under flertalet utbildningstillfällen fick de lära sig om grundstilar, kroppsformer mm för att kunna utföra Personal Shopping i sina butiker runt om i landet.

Betyg från kursen

  • 100% ansåg att kursen motsvarade deras förväntningar eller över
  • 100% ansåg att kursledare Lisa Rogalins kompetens var hög eller mycket hög
  • 97% ansåg att de fått de verktyg de behöver för att jobba med Personal Shopping
  • 100% ansåg att de var nöjda med kursen som helhet.

Swedish Fashion Association

Vi är medlemmar i organisationen Swedish Fashion Association. Swedish Fashion Association är en oberoende branschorganisation, skapad av och för den svenska modebranschen i syfte att samla, stödja, främja och växa svenskt mode i Sverige och utomlands. Organisationen organiserar aktiviteter som Stockholm Fashion Week och andra svenska modeevenemang under de internationella modeveckorna i New York, London och Paris.


NK Nordiska Kompaniet

Rosenrummet har drivit NK Personal Shopping sedan 2010 på NK i Stockholm. Tjänsten Personal Shopping för NK har tagits fram och utvecklats för att möta ett växande kundbehov samt uppfylla de krav och internationell standard som NKs kunder förväntar sig.


Stockholm fashion District

Lisa Rogalin har under 2020 hållit föreläsningar både på plats och digitalt för medlemmarna i Stockholm Fashion District. Lisa har då pratat om personal shopping som koncept och service samt att om vikten av att utveckla och öka både service och kunskapsnivån i branschen.


Don't miss out!

Håll dig uppdaterad om våra kurser och få nyheter om oss och modevärlden genom att följa vårat nyhetsbrev!