Utbildningar - Style AcademyStyle Academy

The Style Academy – Utbilda dig till Personal Shopper & Stylist


The Style Academy lanserade våra utbildningar 2016 med målet att säkerställa kvalitet, kunskap och servicenivå för de som vill arbeta med mode, personal shopping och styling. Utbildningen lanserades efter ett eget behov av fler Stylister och Personal Shoppers med grundläggande baskunskaper. Med goda och välbeprövade erfarenheter från branschen arbetar vi både teoretiskt och praktiskt för att säkerställa att du får ut det mesta av våra kurser.

Vi har två unika utbildningar hos oss på The Style Academy, Personal Styling och Fashion Styling. I dessa kurser får du en genomgående och övergripande utbildning inom de ämnen du behöver för att kunna arbeta i branschen idag.

Kurserna är båda uppdelade i del 1 och del 2. Du kan också välja att gå del 1 inom båda kurserna om du inte vet inom vilket område du kommer vilja arbeta. För att gå del 2 på någon av kurserna behöver du ha gått del 1 först, alternativt om du gått The Style Academy mellan 2016-2022 så kan du gå del 2 av Personal Styling.                               

Vi utbildar idag bland annat:                               

  • dig som vill arbeta professionellt som Personal Shopper.
  • dig som vill arbeta med styling inom TV, magasin, reklam m.m.
  • företag som vill kvalitetssäkra och utbilda sin personal och driva försäljningen i butik.
  • privatpersoner som vill lära sig mer om att bygga upp sin garderob.

Vi skräddarsyr kurser och föreläsningar för butiker, privatpersoner, företag, magasin, och mycket mer. 

Om du har frågor om någon av våra utbildningar eller vill komma i kontakt med oss för att veta mer så kan du läsa vår Q&A eller mejla oss gärna en förfrågan till info@rosenrummet.se

Läs mer om våra föreläsare här. Utbildningarna avslutas med ett praktiskt och ett teoretiskt prov som måste bli godkänt för att du ska bli diplomerad.

Don't miss out!

Håll dig uppdaterad om våra kurser och få nyheter om oss och modevärlden genom att följa vårat nyhetsbrev!