Företagsutbildningar - Style AcademyStyle Academy

Skräddarsydda stylistutbildningar

På The Retail Academy erbjuder vi skräddarsydda stylistutbildningar för både större modekedjor och butiker för att utbilda personal inom Personal Shopping och stylistyrket. Oavsett om du väljer att utbilda ett fåtal eller en större del av personalstyrkan så finns det stora möjligheter att utveckla och öka försäljningen i din butik. Service och kunskap är ett viktigt konkurrensmedel i branschen och de flesta kedjor och butiker erbjuder idag mervärden som Personal Shopping.

Personal Shopping skapar en viktig personlig kontakt mellan butik och kund, ökar snittkvittot och är lojalitetsbyggande. Kunden sparar både tid, får gedigen service och undviker felköp samtidigt som det är en upplevelse, som många ser som extra lyx i vardagen. Servicen kan vara skillnaden mellan en delkund och en helkund, där kunden kan få hjälp att utforska sortimentet med hjälp av expertisutbildad personal. Tjänsten har setts öka försäljningen minst 3-4ggr jämfört med köp utan Personal Shopper.

Behöver du stylister eller personal shoppers till din butik, event, eller något annat tillfälle? Våra stylister har lång och bred erfarenhet inom styling och personal shopping. Vare sig du vill hyra in en personal shopper för att boosta försäljningen en speciell kväll, eller om du vill försöka hitta ett mer långsiktigt samarbete så finns möjligheten med oss.

Kontakta oss för att lära dig mer och se vilket upplägg som skulle passa er bäst.

Kontakta oss

Don't miss out!

Håll dig uppdaterad om våra kurser och få nyheter om oss och modevärlden genom att följa vårat nyhetsbrev!